Erkend familiaal bemiddelaar in Geel en Turnhout 0497 880 481Scheidingsbemiddelaar - Hilde Van den Broeck

Het klinkt misschien waanzinnig in de oren, maar ik heb deze job als bemiddelaar gekozen omdat ik een hekel heb aan conflicten. Ik kan immers mijn steentje bijdragen aan minder conflicten door ze mee te helpen oplossen. Je kan hier meer over lezen in het interview over scheidingsbemiddeling dat ik aan Vitaya gegeven heb.

Wil je met me samenwerken, dan zoeken we samen actief naar een oplossing. Met behulp van de bemiddelingstechnieken komen we samen tot een échte oplossing.  We werken met wederzijds respect aan de communicatie en kijken naar je noden en belangen om zo tot het beste resultaat te komen.

Je kan bij mij terecht:

  • voor bemiddeling bij een scheiding en de volledige regeling hiervan
  • na je scheiding i.v.m. de communicatie over je kinderen en/of aanpassing van de bestaande regeling
  • wanneer zich de vraag stelt ‘scheiden of blijven’
  • voor bemiddeling tussen familieleden (broers, zussen, ouders)
  • voor bemiddeling binnen een relatie

Indien het over een scheiding gaat, kunnen jullie als ouders na je scheiding beter blijven communiceren over het wel en wee van je kinderen. Op die manier wil ik dat de wereld een betere plek wordt om te wonen, ook voor kinderen van gescheiden ouders. Ik begeleid zowel jullie scheiding als jullie nieuwe afspraken na scheiding.

Als jullie als partners, als ouder & kind, of met een andere familieband jullie communicatie willen verbeteren, dan ruimen we stap voor stap alle misverstanden uit de weg om tot een zuivere en open communicatie te komen.

Alle overeenkomsten zet ik op een juridisch correcte manier op papier.  Mijn juridische kennis is zeer praktisch en die dank ik aan de meer dan 15 jaar die ik met Jan samen werk.

Ik werk als erkend familiaal bemiddelaar zowel in Turnhout als in Geel (telkens in de kantoren van Officenter).

Opleiding en vorming

Ik ben zowel gevormd naar het analytisch denken, als naar emotionele betrokkenheid en wel door volgende opleidingen:

  • Opleiding tot familiaal bemiddelaar bij de Universiteit Antwerpen & Gent
  • Erkend als familiaal bemiddelaar door de Federale Bemiddelingscommissie
  • Verschillende vormingen rond coaching bij diverse privé bedrijven
  • Opleiding informatica
  • Licentiaat in de wiskunde – theoretische natuurkunde

Persoonlijk

Ik hou van de natuur, van wandelen, van paarden en ben geïnteresseerd in spiritualiteit. Ik vul mijn vrije tijd met ritjes te paard en lange wandelingen.

Sluit Menu
error: De inhoud van deze site is beschermd.