Bel ons 0495 233 326 of email jan@janpeeraer.be

Een relatie die ten einde loopt is niet altijd evident en scheiden doe je niet dagelijks, daarom zijn wij er om je te begeleiden volgens ons 5-stappenplan. Wanneer je gaat scheiden zijn dit de praktische zaken die moeten geregeld worden:

Al deze zaken dienen geregeld te worden, of je nu gewoon samen woont of gehuwd bent. Een goede en evenwichtig geregelde scheiding voorkomt problemen achteraf. Kies daarom de kortste weg naar een oplossing waar jullie allebei kunnen achter staan, dit kan via bemiddeling.

Voor elk van de partners én voor hun kinderen is het cruciaal dat er een goede regeling tot stand komt bij de scheiding. Er moeten zoveel praktische dingen aangepakt worden op een moment dat de emoties hoog gespannen staan.  Hierbij is een goede begeleiding zeer welkom, want als je dan toch uit elkaar gaat, dan doe je dat liefst zo goed mogelijk.  Stel je voor dat er een manier van scheiden bestaat die je in staat stelt alles zelf te kiezen en te beslissen. Een manier die ervoor zorgt dat je ook na je scheiding samen op een respectvolle manier verder kan. Elk je eigen weg en toch samen ouder blijven. Goed nieuws: deze manier kàn ook werkelijk, via bemiddeling. Of via onze begeleiding op afstand. Onze begeleiding en bemiddeling is er op gericht om een omgeving te scheppen waarin communicatie, ruimte voor emoties en oplossingsgerichtheid hand in hand gaan.

Misschien wil je ook meer weten over de fiscaliteit bij scheiding of over wat er allemaal nodig is bij een echtscheiding. Ook kan je een hele uiteenzetting vinden over de juridische kant van een scheiding

Wat kost scheiden?

Uiteraard is het belangrijk de kostprijs te kennen alvorens in zee te gaan met een professional voor je scheiding. Hoeveel je scheiding precies gaat kosten is afhankelijk van de keuze die je maakt. Kies je voor een procedure met elk je eigen advocaat, dan betaal je uiteraard elk de volle pot. Kies je echter om te scheiden via bemiddeling, dan betaal je elk de helft.

De precieze kostprijs van je scheiding wordt bij scheiden-via-bemiddeling tijdens het eerste gesprek vast gelegd, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Sluit Menu
Call Now Button
error: De inhoud van deze site is beschermd.